Gratis verzending voor bestelling van meer dan 90 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Harry Kane en Leroy Sane vormen gunstige aanvallercombinatie voor FC Bayern München
14 Nov

Harry Kane en Leroy Sane vormen gunstige aanvallercombinatie voor FC Bayern München

Na drie maanden van voortdurende training en ervaring heeft Harry Kane zich volledig aangepast aan de gevechtsmodus van FC Bayern München. In de afgelopen 11 wedstrijden van FC Bayern München scoorde Harry Kane 17 doelpunten en werd hij topscorer in 2023. Hoewel FC Bayern München momenteel niet in staat is het Bundesliga-kampioenschap te verdedigen, wordt de kracht van Harry Kane volledig benut in dit team. Afgaande op de huidige gegevens is de keuze van Harry Kane om het FC Bayern München voetbalshirt te dragen een zeer correcte beslissing, en zijn kracht is geschikt om hier te gebruiken.

In verhouding tot de algehele sterkte van Tottenham Hotspur is FC Bayern München completer dan hun systeem. Nadat Sadio Mané vorig jaar bij FC Bayern München kwam, slaagde hij er niet in een gunstige vleugelspelercombinatie te vormen met Leroy Sane en was er een grote kloof in persoonlijkheid tussen de twee spelers. Na een jaar van onverenigbaarheid koos FC Bayern München er resoluut voor om Sadio Mané te verhandelen. Voor FC Bayern München is Leroy Sane immers de aanvaller waar het team zich op richt, en hij is een sleutelspeler voor de toekomstige ontwikkeling van het Duitse team.

Dit seizoen heeft niet alleen Harry Kane grote kracht getoond, maar ook Leroy Sane heeft stabiel gepresteerd. Momenteel zijn twee van de vijf beste spelers op de topscorerslijst van de Bundesliga afkomstig van FC Bayern München. Het zijn Harry Kane en Leroy Sane, die respectievelijk voetbalshirts goedkoop nr. 9 en 10 dragen. Deze twee spelers behoren niet alleen tot de top vijf wat betreft doelpunten, ze staan ook op de tweede en derde plaats wat betreft assists. Zolang Harry Kane en Leroy Sane goede prestaties kunnen vasthouden, zal FC Bayern München dit seizoen waarschijnlijk een doorbraak realiseren.