Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Harry Maguire, de beste verdediger van Manchester United
06 Aug

Harry Maguire, de beste verdediger van Manchester United

Harry Maguire heeft officieel zijn Manchester United voetbalshirt aangetrokken voor een overdrachtskost van maximaal 80 miljoen. Manchester United heeft dit jaar veel geld uitgegeven om enkele nieuwe spelers binnen te halen die vastbesloten zijn de Champions League opnieuw te winnen. Dit jaar stonden de oude spelers weer op het veld om te voetballen. De manier waarop ze hard speelden, inspireerde het gevoel van het bereiken van de glorieuze dagen van United. In die dagen dat we niet meer terug kunnen, hoopt Manchester United weer nieuwe onderscheidingen te hebben.

Of Harry Maguire de crisis van het team kan oplossen, moet nog worden bepaald. Harry Maguire, die 194 centimeter lang en groot is, vindt dat hij niet zo'n flexibele speler is. Maar als verdediger heeft hij zeker een groot voordeel. Hij is door de buitenwereld beoordeeld als een speler met een hoge stabiliteit. Nu moet alles wachten tot de game weet wat hij voor Manchester United betekent.

Hoge overdrachtskosten zorgen er altijd voor dat mensen uitkijken naar de uitstekende resultaten van spelers. Zal het nr. 5- voetbalshirts goedkoop van Harry Maguire populair zijn bij fans? United's inspanningen zullen ervoor zorgen dat meer uitstekende spelers bereid zijn om toe te treden, nieuwe hoop voor het nieuwe seizoen, Manchester United tanken!