Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Het Duel van de coach hangt meer af van de prestaties van de speler
02 Jan

Het Duel van de coach hangt meer af van de prestaties van de speler

De tactische confrontatie tussen de twee uitstekende coaches zorgde voor een andere sfeer in het spel. Manchester City versloeg Everton thuis met 2-1 in de 21e ronde van de Premier League. Deze game is de wedstrijd tussen Pep Guardiola en Carlo Ancelotti, de beroemdste coaches in de Premier League. Everton is altijd een moordenaar van Manchester City geweest. Wanneer er veel duels zijn, zal Manchester City falen. In 2020 had Manchester City een goede start. Ik geloof dat Manchester City voetbalshirt weer geliefd zal zijn bij een groot aantal fans.

Gabriel City, speler van Manchester City, heeft de afgelopen jaren veel meegemaakt en zijn kracht is aanzienlijk toegenomen. Hij heeft in al deze starts gescoord en Gabriel Jesus, die eerder aarzelde, is scherp geworden. Zelfvertrouwen kan de algehele staat van een persoon echt veranderen, en de erkenning van zijn doelen keer op keer maakt Gabriel Jezus ook meer zelfverzekerd in zijn vermogen en kiest ervoor om het initiatief te nemen.

Manchester City scoorde 44 punten na twee opeenvolgende Premier League-overwinningen, 11 punten achter Liverpool. Om Liverpool in te halen zetten de spelers van Manchester City zich in voor de volgende wedstrijd. Ze kunnen geen games meer verliezen. voetbalshirts goedkoop vertegenwoordigt de geschiedenis en cultuur van een team, en het is ook de emotie die spelers aan het team betalen. Ze kijken uit naar de nieuwkomers van de winterruit van Manchester City en kunnen het team onverwoestbaarder maken.