Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Het contract van Joshua Kimmich en FC Bayern München verlengd tot 2025
23 Aug

Het contract van Joshua Kimmich en FC Bayern München verlengd tot 2025

Ieders favoriete speler Joshua Kimmich heeft vooraf al een contractverlenging gekregen van FC Bayern München en het contract met hem wordt verlengd tot 2025. In 2015 droeg Joshua Kimmich het FC Bayern München voetbalshirt om deel te nemen aan de wedstrijd. Gedurende de 6 jaar speelde hij 261 keer, scoorde 30 goals en gaf 71 assists. Joshua Kimmich is een onmisbare hoofdspeler geworden van FC Bayern München en zijn stabiele prestatie wordt erkend door het team.

Veel spelers zullen dol zijn op dit team nadat ze bij FC Bayern München zijn gekomen. Ze voelen zich sterk aangetrokken door de voetbalgeest van het team. Joshua Kimmich draagt ​​nog steeds de nr. 6- voetbalshirts goedkoop en iedereen wordt langzaam verliefd op deze onbaatzuchtige toewijdingsspeler. Joshua Kimmich ontmoette zeer goede teamgenoten in FC Bayern München. Dit is zijn grootste prestatie in het team. Als je gelijkgestemde teamgenoten in een team kunt ontmoeten, zullen spelers het plezier van voetbal kunnen waarderen.

FC Bayern München heeft tot nu toe veel uitstekende spelers gezien en deze spelers hebben genoten van hun voetbal nadat ze bij het team kwamen. De beste teamgenoot van Joshua Kimmich is Leon Goretzka, en ze zijn erg blij dat ze samen tegen FC Bayern München kunnen spelen. In FC Bayern München deed Joshua Kimmich niet alleen persoonlijke vooruitgang, maar ontmoette hij ook een groep zeer goede vrienden.