Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Het falen van Real Madrid is oneindig vergroot
21 Sep

Het falen van Real Madrid is oneindig vergroot

Real Madrid-coach Zinedine Zidane is de afgelopen dagen naar de top van de media geduwd vanwege zijn nederlaag in de Champions League. Het is tenslotte de grootste schande die Real Madrid in jaren heeft gehad, en er is geen eer meer in een spel. Paris Saint-Germain wist Real Madrid voor het eerst in de Champions League te verslaan in afwezigheid van belangrijke spelers. Real Madrid stelde fans over de hele wereld echt teleur.

Real Madrid is altijd een topspeler in het voetbalteam geweest. Om Real Madrid te vervoegen en Real Madrid voetbalshirt te dragen is de droom van de spelers. Helaas is de kracht van Real Madrid onverwacht. Zijn spelers en coaches echt zo zwak? Voorheen konden fans een voetbalshirts goedkoop kopen met de handtekening van Real Madrid-spelers. Dat was een gelukkig iets in het leven. Ook vanwege de fantastische prestaties van Real Madrid is het tempo van ieders vooruitgang intens.

Is Real Madrid echt zo gevallen? De grote hoeveelheid geld die dit jaar is geïnvesteerd, is niet effectief ingeroepen. Misschien is het gewoon een onverwacht spel. Geen team zal altijd winnen. Hopelijk wint Real Madrid in de volgende wedstrijd de situatie terug en laat de beschamende publieke opinie los.