Gratis verzending voor bestelling van meer dan 90 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Het goede karakter van de Argentijnse spelers Ángel Di María en Paulo Dybala
17 Nov

Het goede karakter van de Argentijnse spelers Ángel Di María en Paulo Dybala

Vaak zullen mensen zich het wonder van Argentinië tijdens het WK 2022 herinneren. Deze spelers hebben een voetbalspirit die moeilijk te overtreffen is. Elk nationaal team op het WK 2022 heeft ook andere ideeën bij het selecteren van spelers. Argentinië behoudt de spelers die het team geluk kunnen brengen. Toen het WK 2022 op het punt stond te beginnen, waren zowel Paulo Dybala als Ángel Di María nog niet hersteld van blessures, maar ze waren nog steeds geselecteerd voor de opstelling van het nationale team.

Afgaande op ervaringen uit het verleden is coach Lionel Scaloni van mening dat Paulo Dybala en Ángel Di María een onbeschrijfelijke voetbalspirit hebben en op het veld van het WK 2022 moeten staan. Ángel Di María miste in 2014 al een kans om een Argentinië voetbalshirt aan te trekken en in de finale te staan, en nu wil hij in 2022 geen nieuwe kans meer missen. Hoewel Ángel Di María in de competitie altijd 45 minuten als leidraad neemt, en zijn niet-genezen lichaam kan niet te lang op het veld rennen, hij heeft keer op keer wonderen verricht in de competitie.

Omdat Paulo Dybala de vervanger van Lionel Messi was, zat hij vrijwel alleen maar op de bank met het voetbalshirts goedkoop aan en wachtte op zijn kans. Toen Lionel Messi de hele wedstrijd liep, aarzelde Paulo Dybala geen moment. Hij hoopte dat zijn idool altijd een gezond lichaam zou kunnen behouden. Paulo Dybala kwam pas in de verlenging van de finale als invaller voor zijn teamgenoten en scoorde uit een strafschop het enige doelpunt van het WK 2022. Daarna omhelsde Paulo Dybala Lionel Messi stevig. Hun doel was om de eindoverwinning voor het Argentijnse nationale team te behalen. Beide geblesseerde spelers werden door Argentinië geselecteerd voor de WK-selectie van 2022, en ze toonden hun sterke kracht en goede mentaliteit in het spel.