Gratis verzending voor bestelling van meer dan 90 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Het huidige Paris Saint-Germain lijkt concurrentievermogen te missen
11 Nov

Het huidige Paris Saint-Germain lijkt concurrentievermogen te missen

Deze zomer werden de spelersaankopen door Paris Saint-Germain een grap voor iedereen. Lionel Messi presteerde niet goed. Hij heeft tot nu toe nog geen doelpunt gescoord in de Ligue 1. Sergio Ramos heeft de Paris Saint Germain voetbalshirt niet gedragen om in de wedstrijd te verschijnen. Sinds zijn indiensttreding is hij in een staat van herstel. Doelman Gianluigi Donnarumma kwam erbij en kreeg niet in elke wedstrijd een startkans, hij zat meer op de bank te wachten op de kans.

De spelers die Paris Saint-Germain heeft getekend, hebben niet effectief gespeeld, of het nu het probleem van de spelers is of het probleem van de coach. In de Franse competitie stond Paris Saint-Germain op de eerste plaats, met een voorsprong van 10 punten op de tweede plaats. Paris Saint-Germain lijkt de leiding te hebben, maar het aantal doelpunten en tegendoelpunten van het team benadert de tweede plaats heel dicht. De prestaties van de teams in de Ligue 1 zijn dit seizoen niet goed. Lille OSC, die vorig seizoen kampioen was, zakte naar de 12e plaats.

De prestaties van Paris Saint-Germain in de Champions League zijn zeer matig. Het team heeft momenteel 2 overwinningen en 2 gelijke spelen. De huidige voetbalstijl van Paris Saint-Germain is als het karakter van coach Mauricio Pochettino. Er zijn niet veel ups en downs, maar het publiek voelt dat het team zijn concurrentievermogen heeft verloren. Paris Saint-Germain is er deze jaren niet in geslaagd de Champions League te winnen, en de meest trieste speler is misschien wel Neymar. Nu is Neymar 29 jaar oud. Heeft hij nog tijd om zijn nummer 10 voetbalshirts goedkoop aan te trekken en op de top van zijn eer te staan? De samenwerking van Neymar en Lionel Messi leek wederom niet tot een grote doorbraak te hebben geleid. Waar is het cruciale punt van Paris Saint-Germain?