Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Het is voor Tottenham Hotspur moeilijk om Manchester United in de wedstrijd te verslaan
13 Apr

Het is voor Tottenham Hotspur moeilijk om Manchester United in de wedstrijd te verslaan

Kan Chelsea met de laatste zeven speelrondes in de Premier League 2020-21 doorgaan naar de top vier? Manchester United heeft de laatste tijd veel wedstrijden gewonnen en het team heeft een zeer stabiele staat getoond. In de 31e ronde van de Premier League versloeg Manchester United Tottenham Hotspur met 3-1. Tottenham Hotspur wilde de afgelopen twee jaar Manchester United verslaan in de wedstrijd, maar het was jammer dat hij uiteindelijk werd verslagen door zijn tegenstander.

José Mourinho werd dat jaar genadeloos ontslagen door Manchester United. Hij hoopt oprecht zijn coachingsvermogen te bewijzen in Tottenham Hotspur. Tottenham Hotspur staat nu op de zevende plaats in de Premier League en hun punten zijn 14 punten minder dan Manchester United. In de UEFA Europa League is Tottenham Hotspur ook uitgeschakeld en is Manchester United door naar de kwartfinales. In de ogen van het publiek is de rode Manchester United voetbalshirt nog steeds iets beter dan de witte Tottenham Hotspur voetbalshirt. Het is voor José Mourinho moeilijk om hier wraak te nemen.

Het grootste voordeel van Manchester United is dat hoe meer tegenstanders je wilt verslaan, hoe sterker het team zal zijn. Paul Pogba houdt niet van José Mourinho is een feit dat veel kijkers kennen, dus hij zal ervoor kiezen om mee te doen aan wedstrijden van Manchester United en Tottenham Hotspur. In de wedstrijden van deze twee teams zal Paul Pogba uitzonderlijke prestaties laten zien.