Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Het nationale team van Thomas Müller kijkt ernaar uit om een tragedie te worden
02 Jul

Het nationale team van Thomas Müller kijkt ernaar uit om een tragedie te worden

Na de nederlaag van het UEFA Europees kampioenschapDuits voetbalelftal barstten veel fans in het stadion in tranen uit. De prestaties van het Duits voetbalelftal waren zo teleurstellend voor iedereen, en hun hoopvolle stemming stortte plotseling in. Thomas Müller zag de fans huilen, en hij huilde aanhankelijke tranen terwijl hij naar het publiek keek dat de Duitsland EURO 2020 voetbalshirt. Thomas Müller miste een goed doelpunt en hij had medelijden met de verwachtingen van de nationale ploeg. Thomas Müller droeg deze geliefde EURO 2020 voetbalshirt na vele jaren weer. Oorspronkelijk was hij van plan hard te werken om de eer voor het nationale team te winnen, maar dat mislukte uiteindelijk.

De fans wilden Thomas Müller niet de schuld geven, ze betreurden het verstrijken van een tijdperk. Het Duits voetbalelftal wordt langzaam oud van het sterkste team dat ervoor was, en ze moeten nieuwe kracht injecteren om weer te kunnen zeilen. Dit seizoen mist het Duitse nationale voetbalelftal een gunstige aanvaller, dus het team in het spel lijkt meer op een groep Eagles zonder leider.

Thomas Müller is altijd een competente middenvelder geweest toen hij in Bayern München was. Meestal passeerde hij de bal naar Robert Lewandowski voor het einddoel. Het voordeel van Thomas Müller is dat hij de passeervaardigheden op het middenveld domineert, dus zijn loopvaardigheid is gemiddeld. Toen de voetbal van Kai Havertz naar Thomas Müller werd geüpload, was zijn snelheid al verloren aan zijn tegenstander. Dus toen Thomas Müller niets meer had om op te vertrouwen, trapte hij de bal moedig richting het doel, maar door de lage snelheid ging de bal recht van het doel af. Thomas Müller knielde ter plekke op het veld. Hij voelde op dat moment zijn fysieke fitheid afnemen. Als hij sneller zou kunnen rennen, zou hij misschien kunnen scoren. Het publiek zag Thomas Müller bedroefd het stadion verlaten, misschien dat hij deze keer definitief afscheid zal nemen van het nationale team.