Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Het nationale voetbalelftal van Spanje versloeg het nationale voetbalelftal van Kroatië en ging door naar de kwartfinales
29 Jun

Het nationale voetbalelftal van Spanje versloeg het nationale voetbalelftal van Kroatië en ging door naar de kwartfinales

Het Spaans voetbalelftal is na 8 jaar weer doorgedrongen tot de kwartfinales van het UEFA EK. De volgende tegenstander van het team is het Zwitsers voetbalelftal. Hoewel het Spaans voetbalelftal in de eerste pass een eigen doelpunt maakte, behielden ze toch een goede instelling in de volgende wedstrijd en wonnen ze de eindzege. De wedstrijd tussen het nationale voetbalelftal van Spanje en het nationale voetbalelftal van Kroatië laat duidelijk de vooruitgang zien tussen jeugd en ouder worden, met een verschil van de helft van het slagingspercentage tussen de twee partijen. Spaans voetbalelftal Na vele UEFA EK-wedstrijden vindt het team langzaam de inspirerende energie van voetbal terug.

Veel toeschouwers bij deze wedstrijd zeiden dat ze de meest opwindende wedstrijd van het UEFA European Championship tot nu toe hebben gezien, en zelfs dit eigen doelpunt zorgde voor het langste record in de geschiedenis van het UEFA European Championship. Hoewel het Kroatisch voetbalelftal de wedstrijd verloor, werd hun doorzettingsvermogen in het voetbal diep bewonderd door het publiek. In deze wedstrijd tonen ze allemaal oprecht respect voor deze wedstrijd, ongeacht of de toeschouwers fans zijn die de Spanje EURO 2020 voetbalshirt dragen of fans die de Kroatie EURO 2020 voetbalshirt dragen. Beide ploegen speelden een prima wedstrijd, maar uiteindelijk moest de wedstrijd beslist worden en het publiek accepteerde de eindstand graag.

Het Spaans voetbalelftal is altijd een sterk team geweest in het UEFA EK, en hun voetbalcultuur en historisch balbezit zijn dit seizoen opnieuw aangetoond. Het Spaans voetbalelftal heeft een balbezit van meer dan 65% in verschillende wedstrijden en het team besteedt meer aandacht aan het samenwerkingsvermogen van de teamspeler. Afgaande op het UEFA European Championship dit seizoen, gaat het vermogen van de teamspeler om samen te werken veel verder dan die van teams met buitengewone persoonlijke vaardigheden.