Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Hoe gaat VfL Wolfsburg veranderen onder leiding van Mark van Bommel
14 Sep

Hoe gaat VfL Wolfsburg veranderen onder leiding van Mark van Bommel

Na de vier speelrondes van de Bundesliga werd VfL Wolfsburg de enige ploeg die in het nieuwe seizoen alle vier de wedstrijden won. VfL Wolfsburg staat tijdelijk op de eerste plaats in de Bundesliga en Bayern München staat tijdelijk op de tweede plaats. Dit seizoen kan VfL Wolfsburg uitstekende resultaten behalen die onlosmakelijk verbonden zijn met de inzet van trainer Mark van Bommel, ook hij maakte de overstap van een Nederlandse speler naar coach. VfL Wolfsburg heeft in de eerste paar ronden een conservatieve strategie geïmplementeerd, dus het team scoorde 6 doelpunten, maar ze kregen er minstens 1 tegen.

Mark van Bommel heeft dit jaar net de VfL Wolfsburg voetbalshirt overgenomen. Hij hoopt zijn voetbalfilosofie in dit team te promoten. VfL Wolfsburg is het tweede team in de trainersloopbaan van Mark van Bommel. Daarvoor was hij een jaar lang coach van Philips Sport Vereniging. Toen Mark van Bommel speler was, beleefde hij de Eredivisie, La Liga, Serie A en Bundesliga. Nadat Mark van Bommel voor meerdere teams had gespeeld, ontdekte hij dat zijn favoriet het PSV Eindhoven voetbalshirt was, dus koos hij er uiteindelijk voor om daar met pensioen te gaan.

Door de jaren heen heeft VfL Wolfsburg een groep uitstekende jonge spelers gecultiveerd om in het team te blijven, en het team hoopt opnieuw schitterende resultaten te behalen in de Bundesliga. De aanvaller Lukas Nmecha, die dit jaar overstapte van Manchester City naar VfL Wolfsburg, heeft een prima prestatie neergezet. Wat liet Pep Guardiola los van zo'n uitstekende aanvaller in afwezigheid van aanvallers? In de afgelopen jaren zijn RB Leipzig, Mönchengladbach en Borussia Dortmund er niet in geslaagd het opeenvolgende Bundesliga-kampioenschapsrecord van Bayern München te verbeteren, en iedereen kijkt uit naar VfL Wolfsburg om deze langdurige situatie te veranderen.