Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
In welke situatie staat Atlético de Madrid nu in La Liga?
05 Apr

In welke situatie staat Atlético de Madrid nu in La Liga?

In de eindsprint van de teams in La Liga presteerde topleider Atlético de Madrid steeds slechter. Sinds Atlético de Madrid werd uitgeschakeld in de Champions League, zijn de prestaties van het team traag verlopen. In de laatste paar wedstrijden scoorden noch Luis Suárez noch João Félix een doelpunt, en het publiek was teleurgesteld over hun optreden.

Veel mensen hebben eerdere La Liga-wedstrijden bekeken en ze dachten allemaal dat het Atlético Madrid voetbalshirt opnieuw de favoriet van La Liga-fans zou kunnen worden. Na verschillende rondes van mislukte wedstrijden is het scorevoordeel van Atlético de Madrid duidelijk verdwenen. Atlético de Madrid voert momenteel de lijst aan met 66 punten, gevolgd door Real Madrid en Barcelona met respectievelijk 63 en 62 punten. Atlético de Madrid, dat eerder 10 punten verwijderd was van de tweede plaats, bevindt zich nu weer in een crisismoment.

De woede en het enthousiasme van Luis Suárez zijn in de loop van de tijd afgenomen en hij is niet meer dezelfde als toen hij voor het eerst zijn voetbalshirts goedkoop verwisselde. João Félix sloeg tenslotte niet aan de verwachtingen van Diego Simeone, hij leverde niet zijn beste prestatie bij het tekenen. Kunnen Barcelona en Real Madrid, met nog negen wedstrijden in La Liga, wisselen van Atlético de Madrid, dat dit seizoen op de eerste plaats staat? Het publiek verheugt zich op deze laatste wedstrijden. Ze willen zien hoe de beroemdste teams uit de geschiedenis, Barcelona en Real Madrid, zullen eindigen.