Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Inter Milan faalde in de eerste etappe van de halve finale van Coppa Italia
14 Feb

Inter Milan faalde in de eerste etappe van de halve finale van Coppa Italia

Inter Milan, net vol overwinning, verloor opnieuw met 0-1 van Napoli. Inter Milan kwam in de winter bij Christian Eriksen, maar hij zat meestal op de bank in zijn voetbalshirts goedkoop. Na verschillende opeenvolgende starts is de fysieke fitheid van Romelu Lukaku duidelijk afgenomen, maar het publiek begrijpt niet waarom coach Antonio Conte erop staat hem te laten spelen.

Tegen AC Milan trok Romelu Lukaku zijn Inter Milan voetbalshirt uit en hield het omhoog. Hij werd een held in de ogen van het publiek. In de wedstrijd tegen Napoli beschouwde het publiek hem als de faalfactor. Romelu Lukaku heeft de kans in de korte afstandsschot van de tweede helft gemist, maar wie kan er zeker van zijn dat andere spelers met succes kunnen schieten.

Inter Milan verloor thuis in de eerste etappe van de halve finale van Coppa Italia. Wat voor soort tactieken zal coach Antonio Conte gebruiken in het gezicht van de moeilijke situatie van het bereiken van de finale? Zal Alexis s á nchez zijn rol spelen in Inter Milan? Anders keert hij over een paar maanden terug naar Manchester United. Als hij goed presteert in Inter Milaan, zal hij door meer teams worden begunstigd.