Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Is Maxim Choupo-Moting een geluk of een bewijs van kracht
28 Aug

Is Maxim Choupo-Moting een geluk of een bewijs van kracht

Paris Saint-Germain versloeg Toulouse met 4-0 in de derde ronde van Frans A. Door de wedstrijd raakten ook Paris Saint-Germain's hoofdspelers Kylian Mbappe en Edinson Cavani geblesseerd. Of ze in de volgende game kunnen spelen, is nog een vraag. Paris Saint-Germain, die zijn hoofdmacht verloor, dacht dat hij de wedstrijd zou verliezen. Niemand verwachtte dat de vervanger Maxim Choupo-Moting fans van Paris Saint-Germain een grote verrassing bezorgde en tijdens de wedstrijd twee doelpunten maakte.

Maxim Choupo-Moting werd vervangen door Paris Saint-Germain vanwege slechte gebeurtenissen in de wedstrijden van vorig jaar. Hij draagt ​​sinds het begin van het nieuwe seizoen Paris Saint Germain voetbalshirt, rustig zittend op de bank, wachtend op de kans om te spelen. Helaas had hij na twee rondes geen enkele kans om één keer te spelen. Maar Maxim Choupo-Moting, die het wel en wee van het voetbal heeft ervaren, ziet er kalm uit. Als reserve-speler moet hij altijd klaar staan ​​om te spelen. Zodra de gelegenheid zich voordoet, zal hij er alles aan doen om betere resultaten voor het team te bereiken.

Gedurende het spel was Maxim Choupo-Moting terughoudend om wat tijd te verspillen. Hij rende hard naar zijn doel en het zweet doorweekte zijn voetbalshirts goedkoop. De fans waren verbaasd over hem en waardoor hij zijn potentieel explodeerde. Blijft Maxim Choupo-Moting in deze toestand of wordt het een tijdelijke toevalstreffer? Laten we ons concentreren op de volgende game van Paris Saint-Germain.