Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Italië won de finale UEFA European Championship met een ongeslagen resultaat
12 Jul

Italië won de finale UEFA European Championship met een ongeslagen resultaat

Het UEFA EK van dit seizoen is afgelopen en het Italiaans voetbalelftal heeft met succes de eindoverwinning behaald. Het Italiaans voetbalelftal en het Engelse voetbalelftal trokken binnen de gestelde tijd gelijk en wonnen opnieuw een penalty shootout. Er waren dit seizoen te veel remises in het UEFA EK dit seizoen, en strafschoppen zorgden er direct voor dat veel teams direct werden uitgeschakeld. Het Italiaans voetbalelftal won de strafschoppenserie, maar het Engels voetbalelftal verloor de wedstrijd toen het eerst scoorde.

De finale van het UEFA EK werd gehouden in het Wembley Stadium, de thuisbasis van het Engelse nationale voetbalelftal. Veel Britse leiders en gepensioneerde spelers kwamen naar de wedstrijd kijken. Buiten het veld was het vol met mensen die de Engeland EURO 2020 voetbalshirt droegen, en ze wilden graag dat het nationale team de wedstrijd zou winnen. Toen het Engels voetbalelftal de leiding nam en een doelpunt scoorde, veranderde ook de mentaliteit van de speler. De wedstrijd had net een doelpunt gescoord en door de versoepeling van de verdedigers van het Engels voetbalelftal kon het Italiaans voetbalelftal rechtstreeks scoren. Het Engels voetbalelftal stuurde de 19-jarige Bukayo Saka eigenlijk in de laatste penalty.

De verschillende verkeerde keuzes van het Engels voetbalelftal zijn gedoemd te mislukken. Ze misten opnieuw het UEFA EK. Na de wedstrijd hieven de fans de Italie EURO 2020 voetbalshirt op om hen te feliciteren. Ze verdedigden de eindoverwinning met een geest van eenheid. De bondscoach van het Italiaanse voetbalelftal Roberto Mancini stortte tranen van vreugde, alleen hij begrijpt de zwaarbevochten overwinningen in deze wedstrijden.