Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Jadon Sancho kent de ware betekenis van voetbal beter dan Erling Braut Håland
02 Jun

Jadon Sancho kent de ware betekenis van voetbal beter dan Erling Braut Håland

Borussia Dortmund verloor in de laatste wedstrijd van Bayern München en speler Erling Braut Håland raakte geblesseerd en had een wapenstilstand. In de 29e ronde versloeg Borussia Dortmund Paderborn07 met 6-1. In deze wedstrijd was Jadon Sancho blij om de Borussia Dortmund voetbalshirt aan te trekken en verscheen in de wedstrijd. In de wedstrijd tegen Borussia Dortmund in 2020 speelde Jadon Sancho meer als invaller.

Door de toetreding van Erling Braut Håland heeft Borussia Dortmund hem meer kansen gegeven. Vanwege de geplande transfer van Jadon Sancho veranderde het team zijn houding ten opzichte van hem. Jadon Sancho heeft zijn voetbalshirts goedkoop niet veranderd, maar hij werd nog steeds onverschillig behandeld door het team. Door de zeldzame startkans scoorde Jadon Sancho twee doelpunten tegelijk. De stilzwijgende samenwerking tussen hem en zijn teamgenoten is nog steeds erg goed, geen wonder dat Borussia Dortmund hem niet wil laten gaan.

Hoewel Jadon Sancho jong is, is hij een erg goede speler. Van de 40 doelpunten die hij dit seizoen maakte, zijn er 20 doelpunten en 20 assists, wat aangeeft dat zijn teambewustzijn zeer sterk is. Jadon Sancho weet misschien beter dan Erling Braut Håland waar de echte kracht van voetbal vandaan komt. Hij begrijpt dat de echte overwinning van iedereen in het voetbalteam is.