Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
James Rodríguez herinnert zich de tijd in Real Madrid
24 Sep

James Rodríguez herinnert zich de tijd in Real Madrid

Toen Carlo Ancelotti Everton verliet, huilde James Rodríguez droevige tranen. James Rodríguez voelde zich weer in de steek gelaten omdat hij de coach niet meer kon volgen terug naar Real Madrid. Toen James Rodríguez bereid was zijn salaris te verlagen om zich bij Everton te voegen voor Carlo Ancelotti, kreeg hij het gevoel weer gewaardeerd te worden door de coach hier, maar nu waarderen het team en de coach opnieuw zijn kracht niet. De 30-jarige James Rodríguez zit vol verdriet. Door zijn jarenlange ervaring verloor hij geleidelijk zijn enthousiasme voor voetbal.

De gelukkigste tijd van James Rodríguez was in Futebol Clube do Porto, waar hij iedereen zijn beste kant liet zien. Nadat Carlo Ancelotti Everton verliet, dacht James Rodríguez serieus na over zijn toekomst. James Rodríguez koos er uiteindelijk voor om de Everton voetbalshirt uit te trekken en te vertrekken. Hij kon de voetbalgeest van collectieve organisatie en hard werken in dit team niet voelen. James Rodríguez herinnerde zich de twee jaar dat hij het FC Bayern München voetbalshirt droeg. Hij voelde de eenheid van voetbalkracht in die ploeg, maar het was jammer dat hij daar uiteindelijk niet kon blijven.

De ervaring van Real Madrid bezorgde James Rodríguez de grootste klap, maar hij kon tijdens zijn mooiste jaren niet spelen. Nadat James Rodríguez La Liga, Premier League, Bundesliga en andere competities heeft meegemaakt, koos hij deze keer niet voor welk team hij zijn kracht zou bewijzen, maar koos hij ervoor om zich bij Al-Rayyan SC aan te sluiten. James Rodríguez keek vaak naar de nr. 10 Real Madrid voetbalshirt die in de kamer hing, maar hij verloor zijn ultieme prestatie voor het dreamteam in zijn gedachten.