Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Jong lichaam is het voordeel van een voetballer
27 Sep

Jong lichaam is het voordeel van een voetballer

Op dit moment heeft de Champions League de voorwielscores uitgevoerd, de meest verrassende is Ajax. Ik dacht dat als de hoofdspelers van Ajax door andere teams zouden worden gekocht, er veel zwakte in kracht zou zijn. Maar laten we na deze wedstrijden de eerste spelers zien die AFC Ajax voetbalshirt dragen, hun sterke talent. Het verdient echt de eerste jeugdopleiding te zijn, nooit een gebrek aan talententeam.

Ajax won met 5-0 van Futuna Sitad. Beide teams scoorden in de eerste helft niet. Ajax scoorde vijf doelpunten in de tweede helft. Laten we in dit spel begrijpen dat de fysieke kwaliteit van jonge spelers altijd het grootste voordeel is. In voetbalwedstrijden is de algemene fysieke fitheid in de eerste helft bijna hetzelfde. In de tweede helft daalde de snelheid van de spelers met onvoldoende fysieke kracht echter aanzienlijk. De vertraging van de snelheid leidde ertoe dat de tegenstander niet kon inhalen en de tegenstander werd aangevallen door de andere partij.

Ajax is het jongste team in de Champions League en hun voetbalshirts goedkoop is altijd populair geweest bij tieners. Hoewel ze niet zo ervaren zijn als die spelers, kunnen ze de uiteindelijke overwinning vasthouden. Sommige dingen durven alleen roekeloos te vechten als ze jong zijn, dus de prestaties van Ajax zijn niet erg stabiel, maar hun plotselinge succes is eersteklas. Omdat jonge spelers magische explosieve energie hebben en onbeperkte mogelijkheden voor succes.