Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Juventus bereikte de knock-out in de Champions League
07 Nov

Juventus bereikte de knock-out in de Champions League

Seizoen 2019-2016 Champions League groepswedstrijd vierde ronde, na deze competitieronde gaan sommige teams direct door naar de knock-out van de Champions League. Juventus versloeg FC-locomotief Moskou met 2-1 en Juventus bereikte ook de top 16 in twee rondes. Er gebeurden een aantal interessante dingen in deze game, Cristiano Ronaldo speelde niet het doeldoel en werd aangevuld door Lhasa. Cristiano Ronaldo werd vervangen door zijn coach, waardoor hij minder snel scoorde.

Cristiano Ronaldo heeft altijd veel belang gehecht aan dit spel. FC-locomotief Moskou is het team dat hij het doel nog niet heeft gebroken. Hij hoopt dat deze game doelpunten maakt en een nieuw record voor hem vestigt. Het is jammer dat hij niet meer en meer probeert te scoren. Gelukkig won hij met de hulp van zijn teamgenoten een doelpunt voor het team. Misschien vanwege de urgentie was de prestatie van Cristiano Ronaldo een beetje ongeduldig en werd hij vervangen door de coach. Laat Douglas Costa, die zijn voetbalshirts goedkoop draagt ​​en op de bank zit, spelen. Het is zijn uiterlijk dat het hoofddoel voor het team wint en het team in staat stelt het spel te winnen en van tevoren de volgende ronde in te gaan.

Cristiano Ronaldo, hoewel hij de Juventus voetbalshirt draagt ​​om voor het team te vechten, heeft soms het gevoel dat hij meer om zijn eer geeft. Misschien voor Cristiano Ronaldo zijn er veel gegevens die meer inspanningen vergen om het record te verbreken, maar het is niet nodig om het opzettelijk te maken. Er zijn dingen waar je meer om geeft, maar het faalt altijd. Cristiano Ronaldo is in dit opzicht te persistent. Net als het laatste record van 700 doelpunten, vertegenwoordigt jouw succes niet de overwinning van het team.