Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Juventus draaide het einde in de slotwedstrijd om
24 May

Juventus draaide het einde in de slotwedstrijd om

Juventus schoof in de laatste ronde door naar de top vier en het team won opnieuw de kwalificatie voor de Champions League. Dit seizoen won CRISTIANO RONALDO de Serie A Gouden Schoen met 29 doelpunten. Hij is ook de speler van het team geworden die deze eer na 14 jaar opnieuw wint. Hoewel Juventus het Serie A-kampioenschap verloor, won het team twee kampioenstrofeeën, Coppa Italia en Supercoppa italiana.

Terugkijkend op de teams die dit seizoen het meest zijn verbeterd in de Serie A, zijn Associazione Calcio Milan en U.S. Sassuolo Calcio. Associazione Calcio Milan is doorgeschoven naar de top vier, terwijl het Amerikaanse Sassuolo Calcio is gezakt naar de achtste plaats. Dit seizoen is de VS Sassuolo Calcio ook vereerd om op de eerste plaats te staan ​​in de Serie A, maar helaas is het na een paar nederlagen in de volgende wedstrijden moeilijk voor het team om weer door te gaan naar de top vier. Fans hoeven zich geen zorgen meer te maken dat Juventus voetbalshirt niet verschijnen in de Champions League, ze hebben het al dapper gewonnen.

Er is een groep nieuwe getalenteerde Juventus-spelers verschenen en CRISTIANO RONALDO is voorbestemd om het team te verlaten. In de laatste wedstrijd van Serie A zat CRISTIANO RONALDO op de bank en speelde hij de wedstrijd niet. Het publiek zag de teleurgestelde uitdrukking van CRISTIANO RONALDO zittend op de bank, en hij herinnerde zich de scène van zijn eerste wedstrijd in het Manchester United voetbalshirt. Toen CRISTIANO RONALDO hoorde van de overwinning van de wedstrijd, was hij erg blij dat het team het einde in de laatste game kon omkeren.