Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Juventus heeft dit seizoen zijn voorsprong in de Serie A verloren
20 Apr

Juventus heeft dit seizoen zijn voorsprong in de Serie A verloren

In de 31e ronde van de Serie A in het seizoen 2020-21 verloor Juventus met 0-1 van Atalanta Bergamasca Calcio en speelde Napels met 1-1 gelijk tegen voetbalclub Internazionale Milano. Napels greep de kans niet om Juventus te overtreffen, de ploeg staat nog steeds op de vijfde plaats. Er zijn nog zeven rondes over in de Serie A en de rangschikking van de teams is in principe gestabiliseerd. Nu zijn Juventus, Napels en S.S. Lazio over in de competitie om te strijden om de vierde plaats.

Juventus heeft de kans om te winnen dit seizoen verloren en het team is 13 punten verwijderd van de eerste plaats Football Club Internazionale Milano. Het Juventus voetbalshirt was de afgelopen tien jaar de favoriet van Serie A-fans en het team heeft negen Serie A Champions Leagues gewonnen. In 2018 nodigde Juventus CRISTIANO RONALDO uit om mee te doen, waardoor deze zwart-witte voetbalshirts goedkoop populairder werd bij fans. In de periode van drie jaar wisselde Juventus van drie coaches en ook de sterkte van het team is aanzienlijk afgenomen.

Dit seizoen combineerde Football Club Internazionale Milano verschillende uitstekende oude spelers om een ​​stabiele staat te spelen, het publiek hoopte dat hun goede staat behouden kan blijven tot het einde van de 38e ronde. ASSOCIAZIONE CALCIO MILAN is na vele jaren weer in de Champions League gekomen en het team is al erg enthousiast. In de eerste 19 ronden van het reguliere seizoen van de Serie A heeft ASSOCIAZIONE CALCIO MILAN zijn eerste plaats behouden. In de late wedstrijd van de competitie vertoonden de spelers van ASSOCIAZIONE CALCIO MILAN echter duidelijk een staat van uitputting.