Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Juventus heeft grote stijlwijzigingen ondergaan
16 Jun

Juventus heeft grote stijlwijzigingen ondergaan

Inter rekruteerde afgelopen zomer spelers als Romelu Lukaku, Alexis Sánchez en Diego Godín, en Ashley Young en Christian Eriksen in de winter. Het publiek hoopte dat Inter het Serie A-kampioenschap zou winnen, maar de halve finale van het team van 1-2 werd uitgeschakeld door Napoli. Hoewel Eriksson voor het eerst de Inter Milan voetbalshirt aantrok en de startspeler werd en een doelpunt voor het team won, was het jammer dat hij het team niet kon helpen de finale te bereiken.

Juventus en Associazione Calcio Milan scoorden in de twee ronden een totaal 1-1 en uiteindelijk bereikte Juventus de finale door te vertrouwen op het uitdoelpunt. Juventus maakte 16 foutieve records voor de overwinning in deze wedstrijd, wat veel fans teleurstelde. Sinds Surrey Juventus coachte, is de stijl van het team veel veranderd. In het verleden werden Juventus voetbalshirt door fans gerespecteerd als "gentlemen", maar nu is er helemaal geen gentleman-stijl.

De halve finale van de Serie A was niet verrassend voor het publiek. De laatste teams waren Napoli en Juventus. Inter won dit seizoen niets. Welke aanpassingsstrategie zal Antonio Conte volgend seizoen maken? Krijgt Napoli de kans om Juventus te winnen als Serie A-kampioen?