Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Juventus'new uitshirt
09 Aug

Juventus'new uitshirt

Juventus kondigde de tweede Away voetbalshirts goedkoop aan en alle spelers kwamen uit. Hemelsblauw als basis, te camoufleren donkere lijnen, schouder drie hoofdzakelijk wit. Het Juventus-logo heeft een autonaam in witte letters op de bovenhoek van de borst. Het hele shirt ziet er helder en modieus uit, wat de mode-stijl is die wordt nagestreefd door de nieuwe generatie fans.

Juventus-spelers hebben allemaal hun eigen kledingstijl. Blauw is de favoriete kleur voor jongens en meisjes. De nieuwe Juventus voetbalshirt zal zeker weer populair worden bij fans. Juventus heeft een modestijl die iedereen leuk vindt. Zelfs wanneer u met een trui over de weg loopt, is de doorloopsnelheid hoger dan die van gewone kleding. Het vertegenwoordigt onze ambities en ons ware zelf, om meer fans te maken.

Elk team heeft zijn eigen geschiedenis en cultuur, vooral Juventus. Hemelsblauw symboliseert het eeuwige licht en de ongeslagen voetbalgeest. Vergeet nooit geschiedenis, innovatieve toekomst is de betekenis van Juventus-jersey.