Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Juventus staat voor een nieuwe start
25 Sep

Juventus staat voor een nieuwe start

Na de vijf ronden van de Serie A in 2021-2022 blijft Napels in de competitie om een ​​record van overwinning te behouden. Ook Inter Milan en AC Milan presteerden erg goed, een nederlaag hebben ze nog niet behaald. Juventus won uiteindelijk in de 5e ronde. Hun prestaties dit seizoen zijn echt verschrikkelijk.

CRISTIANO RONALDO is niet langer de vertegenwoordiger van het Juventus voetbalshirt. Hij droeg de nr. 7 Manchester United voetbalshirt opnieuw. Juventus is ook teruggekeerd naar de oude staat en iedereen is niet langer gefrustreerd door het winnen of verliezen van CRISTIANO RONALDO. Sinds CRISTIANO RONALDO naar Juventus kwam, omringt het team hem bij het plannen van strategieën en heeft het team het bestaan ​​van andere machtige spelers volledig genegeerd. In het verleden draaide Juventus om strategieën voor het plannen van teamspelers, maar ze hebben het systeem in de loop der jaren langzaam veranderd.

Juventus moet een nieuwe start tegemoet gaan en ook andere teams hebben de kans gekregen om hun kracht te tonen. AC Milan en Inter Milan zijn na vele jaren weer gestegen en hun voetbalshirts goedkoop zijn terug in de Champions League. De concurrentie in de Serie A zal dit seizoen hevig zijn en Roma zal doorstromen naar de top vier.