Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Juventus versloeg Chelsea in de Champions League
30 Sep

Juventus versloeg Chelsea in de Champions League

In de Champions League zijn de prestaties van Chelsea dit seizoen nog steeds hetzelfde als vorig seizoen en hun kracht in de groepsfase is niet erg opmerkelijk. In de tweede ronde van de groepsfase verloor Chelsea met 0-1 van Juventus. De spelers van Chelsea presteerden de hele wedstrijd niet goed. Ze faalden met een balbezit van 73,1%. Het Chelsea voetbalshirt won afgelopen seizoen voor de tweede keer het Champions League-kampioenschap en de ploeg hoopt deze eer ook dit seizoen te blijven behalen.

Chelsea-spelers maakten 18 keer een overtreding gedurende de wedstrijd en kregen ook drie gele kaarten van de scheidsrechter. Chelsea kwam niet tot scoren in 16 schoten. Wat is er met hen gebeurd in het spel. Zou het kunnen dat Juventus-doelman Wojciech Szczęsny te goed speelde? Hij blokkeerde alle goals van Chelsea in deze wedstrijd. Chelsea's huidige score is 3 punten, en hun doelpunten en tegendoelpunten zijn 1 doelpunten.

Juventus won twee rondes en stond met 6 punten op de eerste plaats in de groep. Hoewel Paulo Dybala geblesseerd was en het Juventus voetbalshirt niet kon dragen, was hij erg blij om de overwinning van het team voor de tv te zien. Hoe zal Juventus zich dit seizoen verder ontwikkelen en welke spelers zullen uit hun potentiële kracht barsten?