Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Kan Juventus de eerste plaats in de Serie A behouden na verlies van kracht
24 Jul

Kan Juventus de eerste plaats in de Serie A behouden na verlies van kracht

De drie beste teams in Serie A worstelen om te scoren en de scores tussen hun teams zijn niet veel verschillend. Juventus stond op de eerste plaats en na 35 ronden was het team 6 punten verwijderd van de tweede plaats. Juventus verloor met 1-2 weg van Udinese, waardoor de ploeg op voorhand wederom de titel in de Serie A niet wist binnen te halen.

Matthijs de Ligt is bijna een jaar bij Juventus gekomen. Vanaf het begin van het ongeschikte systeem is hij nu een uitstekende speler in het team geworden. Hoewel veel kijkers Matthijs de Ligt eerder in twijfel trokken, speelde hij toch resoluut voor de Juventus voetbalshirt. Na een jaar ervaring bewees Matthijs de Ligt aan het publiek dat hij de eer van de voetbalshirts goedkoop waardig was.

Matthijs de Ligt scoorde het eerste doelpunt en scoorde een punt voor de ploeg. Maar een goede start bracht niet de vreugde van de overwinning, Juventus speelde een slechte wedstrijd. Veel kijkers rapporteren nu Juventus-tactieken. Ze denken dat Maurizio Sarri echt niet weet hoe ze de voordelen van spelers moeten gebruiken? Of hij vernietigde gewoon Juventus.