Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Kan Juventus 'oprechte toewijding in de Serie A het uiteindelijke resultaat veranderen?
15 Mar

Kan Juventus 'oprechte toewijding in de Serie A het uiteindelijke resultaat veranderen?

Juventus werd uitgeschakeld in de Champions League en de ploeg keert nu van ganser harte terug naar de Serie A. In de 27e ronde van de Serie A versloeg Juventus Cagliari Calcio met 3-1 en schoof het team met succes door naar de derde plaats. Juventus heeft de droom om de Champions League te winnen dit seizoen verloren, dus met nog 11 wedstrijden te gaan in de Serie A, kunnen ze de eerste plaats inhalen.

Inter Milan staat momenteel op de eerste plaats in de Serie A en Juventus staat derde. Er is een verschil van 10 punten tussen hen. Inter Milan is dit seizoen de grootste concurrent van Juventus geworden. Kunnen ze de tien opeenvolgende kampioenschappen van hun tegenstander breken? Het Serie A-kampioenschap is voornamelijk gebaseerd op de eindpunten van elk team, dus Inter Milan heeft dit seizoen een grote voorsprong. Als het spel wordt gebruikt om de uitkomst te bepalen, dan verliest Inter Milan zeker van Juventus. Door de jaren heen, hoe goed Inter Milan ook presteerde, zodra ze Juventus ontmoetten, zouden ze verliezen.

In de afgelopen tien jaar zijn Juventus voetbalshirt de favoriet geworden van elke Serie A-fan. Juventus veranderde de status van veel AC Milan-fans in de harten van Serie A-fans, en hun voetbalshirts goedkoop werden het geloof van een nieuwe generatie. Later kwam Cristiano Ronaldo erbij, wat direct leidde tot een betere promotie van de ontwikkeling van het team. De meest ontbrekende eer voor Juventus van de afgelopen jaren is de Champions League Champions League, maar helaas is het moeilijk om de huidige sterkte van het team te halen.