Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Kan Tottenham Hotspur zich dit seizoen kwalificeren voor de Champions League?
17 Apr

Kan Tottenham Hotspur zich dit seizoen kwalificeren voor de Champions League?

In de 32e ronde van de Premier League 2020-21 speelde Tottenham Hotspur met 2-2 gelijk tegen Everton. Tottenham Hotspur heeft drie opeenvolgende wedstrijden niet gewonnen. Kan het team doorgaan naar de top vier? Momenteel is Tottenham Hotspur 5 punten verwijderd van het als vierde geplaatste West Ham United en zijn er nog 6 wedstrijden over in de competitie. Als Tottenham Hotspur zich dit seizoen niet kan plaatsen voor de top vier in de Premier League, zullen de spelers en coaches veel veranderen.

Harry Kane is een van de belangrijkste spelers van Tottenham Hotspur. Dit seizoen staat hij zowel op de scorelijst als op de assistlijst op de eerste plaats. Harry Kane jaagt al jaren de eer van de Champions League na, maar het team heeft zich de afgelopen twee jaar niet eens kunnen plaatsen voor de Champions League. Het team kan Harry Kane niet de Champions League geven die hij wil, en hij mag dit seizoen het Tottenham Hotspur voetbalshirt uittrekken en een nieuwe start kiezen. In de afgelopen jaren was het moment dat Tottenham Hotspur het dichtst bij het Champions League-kampioenschap kwam in 2019, maar helaas verloor het team in de finale van Liverpool.

Onder de huidige Tottenham Hotspur-spelers zijn Harry Kane en Son Heung-min relatief sterk, en het is moeilijk voor andere spelers om een ​​stabiele toestand te bereiken. Als Tottenham Hotspur zich dit seizoen niet kan kwalificeren voor de Champions League, is het tijd voor Harry Kane om zijn voetbalshirts goedkoop te ruilen voor zijn droom. José Mourinho staat nu voor een dilemma. Hoe gaat hij elke volgende wedstrijd regelen?