Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Kunnen Lionel Messi en Neymar dit seizoen in dezelfde wedstrijd strijden op de Copa América?
25 Jun

Kunnen Lionel Messi en Neymar dit seizoen in dezelfde wedstrijd strijden op de Copa América?

Braziliaans voetbalelftal won drie opeenvolgende overwinningen op de Copa América en het team stond op de eerste plaats met 9 punten. Momenteel heeft het Braziliaans voetbalelftal 9 doelpunten gescoord en 1 doelpunt verloren. Het team heeft het minste aantal gewonnen en verloren doelpunten in de competitie. Hoewel Argentinië ook 1 doelpunt tegen kreeg, scoorden ze slechts 3 doelpunten. Drie rondes van de Copa América-competitie zijn verstreken. De algehele sterkte van het Braziliaans voetbalelftal is dit seizoen aanzienlijk hoger dan die van Argentinië. Het is niet gemakkelijk voor Lionel Messi om het eindkampioenschap te winnen.

Met het begin van Copa América bereikte het virus in Brazilië opnieuw zijn hoogtepunt en raakten veel aanwezige medewerkers besmet met het virus. Door de verspreiding van het virus kiezen veel fans er opnieuw voor om de wedstrijd thuis te kijken. Voordat veel fans Argentinië voetbalshirt en Brazilië voetbalshirt voetbalelftal kochten, hoopten ze allemaal naar de scène te komen om de wedstrijd te bekijken en het team te steunen. Nu zijn hun dromen opnieuw verbrijzeld, en het is voor veel fans jammer geworden om de game niet te kunnen kijken.

Het kwart van de Copa América-wedstrijd staat op het punt te beginnen en de langverwachte strijd tussen het nationale voetbalelftal van Argentinië en Brazilië staat op het punt te beginnen. De afgelopen jaren wilde iedereen Lionel Messi en Neymar zien duelleren, maar zodra de twee elkaar ontmoeten, is er altijd één persoon afwezig in het spel. Neymar is de belangrijkste speler van het Braziliaans voetbalelftal geworden, maar in zijn hart houdt hij Lionel Messi nog steeds vol ontzag en wil hij niet dat de twee in het spel tegen elkaar vechten.