Gratis verzending voor bestelling van meer dan 90 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Kylian Mbappé wenst Lionel Messi voor het eerst zijn Ballon d’Or-overwinning op social media
31 Oct

Kylian Mbappé wenst Lionel Messi voor het eerst zijn Ballon d’Or-overwinning op social media

Lionel Messi won opnieuw de achtste Ballon d’Or in zijn carrière, en het kan de laatste keer zijn dat hij deze eer te beurt valt. Toen Lionel Messi de achtste Ballon d’Or ophief, waren de ogen van Kylian Mbappé dit keer vol bewondering. In voorgaande jaren, toen Lionel Messi de Ballon d’Or won, oogde Kylian Mbappé altijd nonchalant in het publiek. Na twee jaar bij Lionel Messi te hebben doorgebracht, is het hart van Kylian Mbappé enorm getroffen en begrijpt hij beter wat het betekent om voetballer te zijn.

Hoewel Lionel Messi niet langer het Paris Saint Germain voetbalshirt draagt, heeft Kylian Mbappé zijn voetbalconcepten tijdens hun twee jaar samen langzaam veranderd. Toen Kylian Mbappé de prijspresentator de naam van Lionel Messi hoorde voorlezen, kon hij niet anders dan glimlachen en hem een warm applaus geven. In het verleden kende Kylian Mbappé Lionel Messi misschien niet zo goed, maar hij had alleen een soort vijandigheid veroorzaakt door een bepaald concept. En toen Kylian Mbappé daadwerkelijk tijd doorbracht met Lionel Messi, werd hij langzamerhand veroverd door de charme van de ander.

Dit is de eerste keer dat Kylian Mbappé zijn zegeningen voor Lionel Messi op sociale media plaatste. Hij schreef serieus: Ten achtste: gefeliciteerd Lionel Messi, je verdient dit. Of Lionel Messi nu een Argentinië voetbalshirt draagt of in Paris Saint-Germain speelt, Kylian Mbappé is immers een deelnemer die de wedstrijd uit de eerste hand heeft meegemaakt. In het nationale team had Frankrijk een laatste confrontatie met Argentinië, en ze werkten stilzwijgend samen om het Ligue 1-kampioenschap in Paris Saint-Germain te winnen. Deze keer voelde Kylian Mbappé echt de charme die Lionel Messi uitstraalde, en twijfelde hij niet langer aan de Ballon d’Or.