Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Leicester City was 1-1 1-1 door Aston Villa Football Club
11 Jan

Leicester City was 1-1 1-1 door Aston Villa Football Club

In de tweede halve finale van de Engelse seizoensbeker 2019-2020 trok Leicester City 1-1 met Aston Villa Football Club, en de twee teams moeten de finale van de tweede ronde 20 dagen later houden. Aston Villa Football Club bevindt zich dit seizoen in degradatie. Onverwacht kan het gelijkspel met Leicester City, de tweede plaats in de Premier League. Leicester City stuurde ook uitstekende spelers om dit spel te starten, maar het kan het spel nog steeds niet winnen.

Aan het einde van de wedstrijd waren Leicester City-spelers verdrietig om het zweet van hun gezicht te vegen met hun voetbalshirts goedkoop. Ze hadden niet moeten verliezen van Aston Villa Football Club, maar ze hebben echt verloren van elkaar. In de laatste 15 minuten van het spel vielen Leicester City-spelers de tegenstander nog steeds wanhopig aan, in een poging een ander doelpunt te scoren om het spel te winnen, maar misten de goede gelegenheid. Denk na over een ander spel in 20 dagen, waarbij spelers allemaal Leicester City voetbalshirt direct uit het veld dragen.

Leicester City is de afgelopen tijd niet zo sterk geweest als voorheen en heeft niet vaker een stabiele situatie kunnen bereiken. De gelijkspel thuis stelde ook veel fans teleur. De sterkte van de twee teams is immers nog steeds heel verschillend, maar Leicester City slaagde er niet in de tegenstander te verslaan.