Gratis verzending voor bestelling van meer dan 90 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Lionel Messi bedankt Inter Miami voor de Ballon d'Or-viering
11 Nov

Lionel Messi bedankt Inter Miami voor de Ballon d'Or-viering

Inter Miami is echt een club die zijn spelers zeer respecteert, en fans zijn steeds meer van mening dat de toetreding van Lionel Messi de meest juiste beslissing is. Vergeleken met alle discriminatie die Lionel Messi onderging toen hij het Paris Saint Germain voetbalshirt droeg, gaf Inter Miami hem moed en erfgoed. Dit keer won Lionel Messi de achtste Ballon d'Or in zijn leven terwijl hij een Inter Miami CF voetbalshirt droeg, en deelde de geboorte van deze eer met de fans ter plaatse.

Voordat de vriendschappelijke wedstrijd tussen Inter Miami en New York City begon, koos het team ervoor om thuis een speciale viering te houden voor Lionel Messi's achtste Ballon d'Or. Meer dan 20.000 fans in het publiek barstten uit in enthousiast applaus en gejuich. Ze hadden de erevreugde al lang niet meer met hun idolen gedeeld. Lionel Messi bedankte Inter Miami voor hun zorgvuldige afspraken. Onder de sterren leek hij zich de avond te herinneren waarop hij het WK won.

Lionel Messi is een van de grootste winnaars in het leven. Hij heeft een karakter dat gewone mensen niet kunnen overtreffen. Voor deze viering droeg Lionel Messi speciaal speciale editie gouden sneakers om te verschijnen. Hij hoopt oprecht iets terug te kunnen geven aan degenen die hem steunen. Inter Miami heeft Lionel Messi genoeg gezicht gegeven en het team is vereerd dat een speler in het team de Ballon d'Or wint. Lionel Messi won de achtste Ballon d'Or in zijn leven, en voor Inter Miami was hij de eerste actieve speler die de Ballon d'Or won in de team- en MLS-geschiedenis.