Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Lionel Messi zal altijd de oom zijn die weet hoe hij moet voetballen in de harten van kinderen
23 Apr

Lionel Messi zal altijd de oom zijn die weet hoe hij moet voetballen in de harten van kinderen

In de 31e ronde van La Liga in het seizoen 2020-21 versloeg FC Barcelona Getafe CF met 5-2. In deze wedstrijd speelde Lionel Messi opnieuw een schitterende prestatie, hij scoorde twee doelpunten en één assist. Lionel Messi stond dit seizoen opnieuw op de eerste plaats van de La Liga-scorerslijst met 25 doelpunten, en Antoine Griezmann stond op de 14e plaats met 9 doelpunten.

De prestatie van Lionel Messi stond al jaren aan de leiding en hij heeft meer inspiratie opgedaan in het voetbal. Dit seizoen zijn de Kids voetbalshirts van Lionel Messi geliefd bij meer kinderen. Ze houden van deze oom die erg goed voetbalt. De zoon van Lionel Messi verschijnt vaak op het veld met FC Barcelona voetbalshirt en zijn slimme en grappige uiterlijk is zelfs nog populairder bij kinderen.

In dit spel moest het publiek de focus van Lionel Messi op voetbal bewonderen. Als het tweede doelpunt van Lionel Messi wordt vervangen door iemand anders, kan het moeilijk zijn om te scoren. De gemiddelde speler kan gemakkelijk vergeten zijn observatie vast te houden na het inslaan. Lionel Messi trapte de bal in het doel en koos er niet voor om weg te gaan, maar bleef zijn observatie vasthouden om te zien of het voetbal veranderde. Antoine Griezmann slaagde er niet in om voor het doel te scoren, maar Lionel Messi scoorde opnieuw van buiten het doelframe. Dit was het meest opwindende doelpunt van de wedstrijd, en de vaardigheden van Lionel Messi verrasten opnieuw het publiek.