Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Liverpool's houding ten opzichte van de wedstrijd na de overwinning
03 Jul

Liverpool's houding ten opzichte van de wedstrijd na de overwinning

Hoewel de Premier League-titel al van Liverpool is, is het ook ongelooflijk om met 4-0 te worden verslagen door Manchester City. Manchester City verdient het vorig jaar Premier League-kampioen te worden, de algehele kracht van het team is geweldig. Herinnerend dat Manchester City dit jaar het kampioenschap heeft gemist, is de belangrijkste reden dat de hoofdspeler aan het begin van de wedstrijd geblesseerd was en niet kon spelen, waardoor Liverpool de score weghaalde.

In deze wedstrijd dachten veel kijkers dat Liverpool niet van plan was om te winnen, voordat Manchester City de wedstrijd won. Meer fans zijn echter van mening dat Liverpool niet zo goed is als Manchester City, omdat beide partijen hoofdspelers hebben gestuurd om te spelen en het balbezitpercentage van Liverpool is 51,4%. Daarom kan Manchester City winnen, en het zijn meer de spelers die hard hebben gewerkt om deze wedstrijd te winnen.

Nu Liverpool voetbalshirt en Manchester City voetbalshirt de favoriet zijn geworden van Premier League-fans, vertegenwoordigen ze respectievelijk de titel van het Rode Leger en het Blauwe Leger. Na de overwinning van Liverpool stelde de houding ten opzichte van de wedstrijd veel toeschouwers teleur. Hoewel Manchester City weet dat het Liverpool niet kan overtreffen, schokte de voetbalgeest van de heroïsche strijd van het team en gaf nooit de harten van elk publiek op.