Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Manchester City en Chelsea wachten allebei op de laatste wedstrijd
29 May

Manchester City en Chelsea wachten allebei op de laatste wedstrijd

De wedstrijd tussen Manchester City en Chelsea in de UEFA Champions League-finale 2020/21 staat op het punt van beginnen. Wie wint uiteindelijk de kampioenstrofee? In de laatste Premier League-wedstrijd tussen de twee teams behielden beide teams hun kracht en stuurden ze geen grote spelers om te spelen. Op dit moment is het publiek niet erg goed in het voorspellen van de kansen van de twee teams, en ze zijn allebei sterk. Veel Premier League-fans hebben Manchester City voetbalshirt en Chelsea voetbalshirt van tevoren klaargemaakt, en ze zullen juichen en vieren, ongeacht welk team het kampioenschap wint.

De sleutel tot het winnen of verliezen van Manchester City ligt in de manier waarop Pep Guardiola mensen in dienst heeft, en de veranderlijke strategie van Chelsea is een krachtig wapen. Voordat David Silva vorig jaar Manchester City verliet, hoopte hij het team te helpen de Champions League te winnen, maar helaas eindigden ze in de halve finale. Sergio Kün Agüero zal dit seizoen ook afscheid nemen van Manchester City. Kan hij zijn tienjarige droom verwezenlijken?

Pep Guardiola heeft de Champions League niet meer gewonnen sinds hij coach was van Manchester City. Thomas Tuchel miste vorig seizoen de Champions League-trofee in Paris Saint-Germain, dus dit seizoen zal hij er zeker alles aan doen om het kampioenschap te winnen. Het Champions League-kampioenschap van dit seizoen is van grote betekenis voor Pep Guardiola en Thomas Tuchel, ze proberen allebei de laatste wedstrijd te winnen.