Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Manchester City mag geen overwinningen meer missen
22 Nov

Manchester City mag geen overwinningen meer missen

Manchester City en Liverpool hebben sinds het nieuwe seizoen van de Premier League gevochten voor de overwinning in elke wedstrijd. Elk spel dat ze verliezen, is om elkaar een beetje meer hoop op overwinning te geven. Manchester City heeft zijn spelers getraind sinds het verliezen van Liverpool. Momenteel is er nog steeds een grote kloof tussen de twee teams. Manchester City wil Liverpool overtreffen en ze kunnen niet elke wedstrijd verliezen.

Deze week speelt Manchester City Chelsea, wat ook een zware wedstrijd is. Chelsea heeft zes opeenvolgende Premier League-overwinningen gewonnen sinds de nieuwe coach werd vervangen, met punten zelfs hoger dan Manchester City. Dus om dit spel te winnen, moet Manchester City harder werken. In de wedstrijd tegen Liverpool miste Liverpool vanwege de verdedigende weerstand van alisson Becker veel scoringsmogelijkheden voor Manchester City. Dus tegen Chelsea zal de belangrijkste doelman van Manchester City, Ederson, opnieuw de Manchester City voetbalshirt aantrekken om de laatste lijn van het team te verdedigen.

Manchester City en Chelsea zijn de belangrijkste vertegenwoordigers van de blues. Welke voetbalshirts goedkoop wint het spel uiteindelijk? Als Manchester City de wedstrijd met Chelsea opnieuw verliest, zal het het resultaat van Liverpool niet inhalen. Dus de volgende game wordt geweldig en de fans kijken er al naar uit.