Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Manchester City staat op het punt Paris Saint-Germain te ontmoeten en er zijn ook grote spelers geblesseerd
24 Apr

Manchester City staat op het punt Paris Saint-Germain te ontmoeten en er zijn ook grote spelers geblesseerd

Manchester City werd in de halve finale van de FA Cup uitgeschakeld door Chelsea. Kevin De Bruyne stopte met een blessure in de wedstrijd. Chelsea speelt met Leicester City de finale van de Engelse voetbalbeker en beide teams hebben dit seizoen grote vooruitgang geboekt. In de 32e ronde van de Premier League versloeg Manchester City Aston Villa met 2-1. Phil Foden en Rodrigo Hernandez controleerden de hele wedstrijd goed.

Bij Manchester City-spelers heeft Kevin De Bruyne door de jaren heen steeds beter gepresteerd. Door de uitstekende prestatie van Kevin De Bruyne wordt zijn nummer 17 Manchester City voetbalshirt steeds populairder bij het publiek. Na deze jaren zijn de resultaten van Manchester City blijven stijgen en is het Kevin De Bruyne voetbalshirt gewild bij fans uit verschillende landen. Kevin De Bruyne is nooit trots geweest op zijn uitstekende prestatie. Hij helpt zijn teamgenoten altijd om meer doelpunten te scoren.

De specifieke blessuretijd van Kevin De Bruyne is nog niet bepaald, welke spelers van het team betere ontwikkelingskansen hebben. Elk evenement gaat de laatste fase in en het is erg belangrijk om de spelers gezond te houden. Bayern München werd vanwege de fysieke conditie van de spelers direct uitgeschakeld in de UEFA Champions League. Manchester City staat op het punt Paris Saint-Germain te ontmoeten in de Champions League. Fans hopen dat ze geen opeenvolgende blessures zullen hebben zoals spelers van Bayern München.