Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Manchester United zal de toekomst van een aantal uitstekende spelers deze jaren altijd uitstellen
19 Mar

Manchester United zal de toekomst van een aantal uitstekende spelers deze jaren altijd uitstellen

Manchester United is soms echt een heel vreemd team, ze hebben niets te gebruiken na het contracteren van een aantal spelers. Manchester United contracteerde Donny Van De Beek vorig seizoen royaal, maar de ploeg maakte hem zelden een starter. Donny Van De Beek was in het begin opgewonden om mee te doen aan het Manchester United voetbalshirt en hij hoopt hier meer ontwikkelingsruimte te krijgen.

Na een jaar heeft Donny Van De Beek spijt van het uittrekken van het AFC Ajax voetbalshirt en het verlaten van de oorspronkelijke ploeg. Donny Van De Beek speelde heel weinig tijd in Manchester United. Soms kreeg hij de medewerking en pass van zijn teamgenoten in het spel niet. Na zijn komst naar Manchester United voelde Donny Van De Beek diep de verschillende ideeën van voetbal. Zijn eerdere idee van pure teamkracht bij Ajax Amsterdam werd direct doorbroken.

De gecompliceerde interpersoonlijke relatie in Manchester United maakt Donny Van De Beek erg verdrietig, dus hij stelde onlangs voor om het team te verlaten. Donny Van De Beek is een talentvolle speler. Hij wil hier geen wisselspeler zijn tijdens de beste periode van zijn professionele leven. Hoewel Donny Van De Beek weinig mogelijkheden heeft om te spelen in Manchester United, voelt iedereen zijn liefde en talent voor voetbal op het veld.