Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Mario Mandžukić kondigde officieel zijn pensionering aan
04 Sep

Mario Mandžukić kondigde officieel zijn pensionering aan

Mario Mandžukić, een van de voormalige spelers van het ijzeren bloedige korps, kondigde officieel zijn pensionering aan. Hij heeft in zijn carrière voor 9 teams gespeeld. Van deze teams is Mario Mandžukić's favoriet het Juventus voetbalshirt. Onder leiding van Massimiliano Allegri won Juventus vijf jaar op rij het Serie A-kampioenschap. Mario Mandžukić was erg blij om de coach Massimiliano Allegri te ontmoeten, toen hij de meest briljante tijd van zijn carrière speelde.

Veel Juventus-fans houden erg van Mario Mandžukić. Zijn voetbalgeest om niet op te geven en zijn nederlaag niet toe te geven, trok iedereen diep aan. Helaas, nadat Juventus in 2019 CRISTIANO RONALDO en coach Maurizio Sarri had aangetrokken, deden zich problemen voor in veel aspecten van het team. Mario Mandžukić werd in de steek gelaten door het team vanwege zijn inconsistente voetbalconcept met coach Maurizio Sarri. Drie jaar later bleek ook de verkeerde beslissing van Juventus dat jaar, wat ertoe leidde dat het record van het team achteruit ging.

Nu is Massimiliano Allegri weer terug om Juventus te coachen, maar helaas hebben de spelers van het Jagged Legion het team al verlaten. Het AC Milan voetbalshirt werd de laatste indruk van de carrière van Mario Mandžukić. Hij veranderde het oorspronkelijke concept van voetbal voor geen enkele trui. Mario Mandžukić's aankondiging van zijn pensionering heeft zegeningen ontvangen van veel teams. De prestaties van deze teams zijn genoeg om te bewijzen dat hij een echt respectabele speler is.