Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Moeten geen geweldige spelers bij Barcelona komen
21 Dec

Moeten geen geweldige spelers bij Barcelona komen

In de laatste wedstrijd in La Liga trok Barcelona 0-0 thuis voor Real Madrid. Hoewel Barcelona de wedstrijd niet verloor, overtroffen de gegevens over de scène in Real Madrid die van Barcelona. In de hele game is Barcelona in een staat van onderdrukking door Real Madrid, en de prestaties van Barcelona-spelers zijn niet erg goed. Ondanks de gelijkspel, waren Barcelona-fans teleurgesteld met hun voetbalshirts goedkoop.

Barcelona heeft de afgelopen jaren uiteraard veel uitstekende spelers binnengehaald, maar ik weet niet waarom ze na hun toetreding tot Barcelona geen betere prestaties hebben gekregen. Frenkie de Jong en Antoine Griezmann, die deze zomer bij Barcelona kwamen, speelden beide bijzonder goed in Ajax en Atletico Madrid. Maar sinds ze bij Barcelona zijn gekomen, zijn hun prestaties niet zo goed geweest als die van het team daarvoor. Wat is het probleem?

Antoine Griezmann en Frenkie de Jong zijn zeer hardwerkende spelers. Ze zijn zeer vereerd met de FC Barcelona voetbalshirt. Antoine Griezmann deed zelfs veel inspanningen om zich bij Barcelona aan te sluiten en gaf de eer op die hij had in Atletico Madrid. Waarom heeft Barcelona de afgelopen jaren geen nieuwe spelers in het systeem kunnen integreren? Is het waar dat het publiek zei dat Barcelona ook van coach moet veranderen?