Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Napoli werd het enige team dat een volledige overwinning wist te behouden
06 Oct

Napoli werd het enige team dat een volledige overwinning wist te behouden

De grote voetbalcompetities zijn een maand lang gehouden en de sterkte van veel teams is veranderd. Na deze wedstrijdrondes is Serie A Napoli de laatste die een winning streak vasthoudt. Napoli handhaafde een winning streak van 7 wedstrijden, met 18 doelpunten en 3 tegen. Dit blauwe SSC Napoli voetbalshirt vertegenwoordigt altijd de herinnering aan Diego Maradona en het is tijd voor het team om opnieuw een glorieus tijdperk te beginnen.

Het overlijden van Diego Maradona vorig jaar deed Napoli veel verdriet. Uiteindelijk gebruikte het team een ​​winnende wedstrijd om te rouwen om de inspanningen en het harde werk van de geweldige speler. Nadat Diego Maradona dat jaar Napoli verliet, schakelde het team ook zijn nummer 10 voetbalshirts goedkoop uit. Napoli hecht veel belang aan de bijdrage van Diego Maradona en het team bedankt deze speler oprecht voor zijn bijdrage.

Na het treurige vertrek van Diego Maradona koos Napoli ervoor om weer op te staan. De kracht van veel teams in de Serie A is dit seizoen verbeterd. Kan Napoli de vreugde van de overwinning blijven behouden? Vorig seizoen brak Inter Milan het Juventus 9 opeenvolgende kampioenschapsrecord, de Serie A is voorbestemd om een ​​andere verandering in de voetbalgeschiedenis en -cultuur in gang te zetten.