Gratis verzending voor bestelling van meer dan 90 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Nederland miste zijn beste kans om zich te kwalificeren voor het WK
15 Nov

Nederland miste zijn beste kans om zich te kwalificeren voor het WK

In deze ronde van de Europese kwalificatie voor het WK werd Nederland met 2-2 gelijkspel met Montenegro het meest teleurstellende einde voor het publiek. Nederland had gehoopt deze speelronde te winnen en direct door te stoten naar de top 32 van het WK, maar met twee goals voor de boeg werden ze omgedraaid door hun tegenstanders. Montenegro is niet zo sterk als Nederland, maar in de laatste 10 minuten scoorden ze wel twee doelpunten.

Het verlies van Nederland in dit duel gaf ook andere landenteams in dezelfde poule een grotere kans op promotie. Op dit moment hebben Turkije en Noorwegen beide 18 punten. De 20 punten van Nederland is helemaal geen voordeel. In de volgende wedstrijd is Noorwegen de tegenstander van Nederland en moet één van de twee teams worden uitgeschakeld. De tegenstander waar Turkije tegenover staat is Montenegro, wat voor soort duel ze zullen hebben. Zal Montenegro een sleutelrol spelen in deze drie teams? De volgende wedstrijdronde wordt binnenkort bekend gemaakt.

Nederland verloor in de meest cruciale wedstrijd. Memphis Depay, die de nummer 10 voetbalshirts goedkoop droeg, was niet enthousiast over het breken van het record. Dit seizoen vervolledigde Memphis Depay, gekleed in de nr. 10 Nederland voetbalshirt, zijn beste record. Hij scoorde 9 goals en 6 assists. In de wedstrijd vierde ook Memphis Depay graag zijn twee goals. Hij had nooit verwacht dat het team op het laatste moment gelijk zou krijgen. Het resultaat van dit spel is dat de eindverdediging van Nederland verslapt, of is het einde door God gearrangeerd?