Gratis verzending voor bestelling van meer dan 90 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Nederland stoot in laatste groepswedstrijd door naar WK-ronde van 32
17 Nov

Nederland stoot in laatste groepswedstrijd door naar WK-ronde van 32

De groepsfase van het WK-kwalificatietoernooi is afgelopen. Denemarken verloor in de laatste wedstrijd van Schotland. Ze gingen door naar de top 32 met een record van 9 overwinningen en 1 verlies. Nederland maakte de verwachtingen waar in een 2-0 overwinning op Noorwegen in de finalewedstrijd en kreeg directe promotie. Ook Noorwegen werd na de nederlaag direct uitgeschakeld, doordat Turkije hun tegenstanders versloeg, zijn zij de derde plaats in de poule geworden. Noorwegen kwalificeerde zich dit jaar niet voor de Europa Cup en nu hebben ze ook het WK 2022 verloren.

De jonge spelers van Nederland lieten niet iedereen in de steek, ze wonnen in de laatste minuut. Na het gelijkspel in de laatste wedstrijd maakte Nederland een diepgaande review, en speelden ze rigoureuzer in deze wedstrijd. De beste speler in deze wedstrijd was Steven Bergwijn met het rugnummer 7 Nederland voetbalshirt. Hij gaf één doelpunt en één assist. De afgelopen jaren hebben de jonge spelers van Nederland gemiddeld gepresteerd in de club en zijn ze meer onmisbare spelers in het team geworden.

Steven Bergwijn, 24, speelt momenteel voor Tottenham Hotspur en hij maakte 4 doelpunten in 35 optredens. Het optreden van Steven Bergwijn in de Tottenham Hotspur voetbalshirt werd niet herinnerd door het publiek. Hij hoopt dit keer goed te presteren in het nationale team. De kracht van Nederlandse spelers wordt langzaamaan niet erkend door bekende clubs, en deze jonge spelers hopen van harte die eer terug te krijgen via het WK.