Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Nu mist Juventus de geest van passie en vechten
11 Feb

Nu mist Juventus de geest van passie en vechten

Juventus speelt dit seizoen tegen Inter Milan. Als Juventus voetbalshirt achtereenvolgens de Serie A-titel wil winnen, moet het team hard werken. In de 22e ronde van de Serie A verloor Juventus 1-2 van Verona, en door het falen van het spel nam Inter Milan ook de leiding in Serie A. De positie van de eerste plaats in Serie A is dit seizoen voortdurend aan het veranderen , omdat de scores van de twee teams niet veel verschillen.

Het falen van deze ronde deed de staf van Juventus ook terugkijken op het coachend vermogen van coach Maurizio Sarri. Daarvoor waren veel spelers ontevreden over de begeleiding van de coach. In de ogen van het publiek mist Juventus, onder leiding van Maurizio Sarri, de passie van het team en heeft het geen grote doorbraak bereikt in de uitvoering. Qua werkgelegenheid zijn er ook grote verschillen. Eind 2019 hadden Maurizio Sarri en Cristiano Ronaldo een reeks tegenstrijdig nieuws. Cristiano Ronaldo trok zelfs zijn voetbalshirts goedkoop uit en verliet het veld direct.

Cristiano Ronaldo scoort al sinds 2020, maar het lijkt erop dat Paul dybala minder doelpunten heeft gescoord. In veel spellen is de kans op strafschoppen bij Cristiano Ronaldo. Andere spelers lijken niet veel kans te hebben om hun vaardigheden te tonen. Onthoud dat Jügen klopp zegt dat teams die winnen door alleen te schieten niet lang zullen winnen. Dus Liverpool Football Club heeft in zijn transformatie aanvallers, vleugelspelers en verdedigers die doelpunten kunnen scoren. Alleen de spelers van het hele team kunnen doelpunten maken, dat is een sterk team.