Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Op welk team verschijnt de volgende Lionel Messi?
09 Sep

Op welk team verschijnt de volgende Lionel Messi?

Dit jaar is de voetbalwereld echt te veel veranderd. Misschien is dit de overgangsperiode in het vervangingsproces van het voetbaltijdperk. Cristiano Ronaldo, Lionel Messi enzovoort zijn al meer dan 30 jaar oud. Ze kunnen zich nauwelijks voetbal veroorloven. En er zouden nieuwe krachten in het voetbal moeten zijn. Welke club zal deze keer ontkiemen?

Manchester United, Real Madrid en Barcelona zijn langzaam afgebroken. Evenzo betalen we veel geld om spelers te kopen en te trainen, maar we kunnen het effect op het team niet zien. En de achterblijvende teams hebben zich snel ontwikkeld en hun voetbalshirts goedkoop worden door iedereen gerespecteerd. Juventus, die altijd de leider van de Serie A is geweest, heeft de afgelopen dagen een reeks evenementen gehad vanwege de selectie van Champions League-spelers. Juventus voetbalshirt is ook bedekt met de publieke opinie, zodat de insiders van de club worden onderworpen aan sancties.

Alles zal de doop van wind en regen ervaren op het moment van wedergeboorte. Welke geweldige speler zal dit wonder zijn? De volgende groep jonge voetballers is langzaam geïntegreerd in de Champions League. Laten we uitkijken naar de Champions League in 2020.