Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Paris Saint-Germain en Lille OSC in de laatste competitieronde
17 May

Paris Saint-Germain en Lille OSC in de laatste competitieronde

Paris Saint-Germain heeft al zoveel jaren het kampioenschap in het begin van de Ligue 1-competitie gewonnen. Dit jaar moeten ze wachten tot de laatste ronde van de wedstrijd om te weten welke kampioen is. In de 37e ronde van de Ligue 1 versloeg Paris Saint-Germain Stade de Reims met 4-0, terwijl Lille OSC met 0-0 gelijk speelde tegen Saint-Étienne. De loting van Lille OSC gaf Paris Saint-Germain een grotere kans om het kampioenschap te winnen, en het gaf ook de derde plaats AS Monaco een kans om te strijden om het kampioenschap. Dit seizoen is Ligue 1 de competitie geworden met de grootste spanning in het kampioenschap, en het publiek kijkt uit naar hun laatste competitieronde.

In dit duel zag het publiek eindelijk Kylian Mbappé in een Paris Saint Germain voetbalshirt terugkeren naar het veld. De terugkeer van Kylian Mbappé zorgde ervoor dat het publiek meer kans had om de titel te winnen tegen Paris Saint-Germain, en hij bracht ook een overwinning voor het team. Dit jaar viel de Kylian Mbappé voetbalshirt in de smaak bij veel kijkers. De passie voor voetbal die hij belichaamt, heeft het publiek enorm aangetrokken. Dit seizoen eindigde Kylian Mbappé met 26 doelpunten op de eerste plaats in de Ligue 1-topscorerslijst. Onder de 30 beste spelers op de lijst telde Paris Saint-Germain ook drie spelers.

Dit seizoen is het overduidelijke voordeel van Paris Saint-Germain aanzienlijk verminderd en in veel wedstrijden verloren van tegenstanders. Fans van Paris Saint-Germain hielden niet zo van de komst van Mauricio Pochettino. Ze missen nog steeds het team onder leiding van Thomas Tuchel. De tijd is voorbij. Of Paris Saint-Germain de laatste wedstrijd kan winnen of niet, zal de laatste wedstrijd zijn. Lille OSC zal wanhopig de laatste wedstrijd om het kampioenschap winnen.