Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Paris Saint-Germain wint na 25 jaar Real Madrid
19 Sep

Paris Saint-Germain wint na 25 jaar Real Madrid

De eerste ronde van de Champions League van dit jaar is echt geweldig. De onverwachte situatie zorgt ervoor dat fans meer aandacht besteden aan de resultaten van het spel. Prachtige games en onverwachte resultaten hebben ook de hele voetbalwereld tot een keerpunt in de geschiedenis gemaakt.

Real Madrid verloor met 3-0 van Paris Saint-Germain, een onverwacht resultaat. De laatste keer dat Paris Saint-Germain Real Madrid versloeg in 1994, was het onverwacht dat 25 jaar later, Paris Saint-Germain Real Madrid opnieuw versloeg. Op het moment van overwinning juichte iedereen in Paris Saint Germain voetbalshirt voor dit belangrijke moment. Real Madrid-spelers hebben een onuitsprekelijke smaak in hun hart, buigen hun hoofd en lopen stilletjes het veld uit. Dit is de eerste keer dat ze het gevoel hebben dat hun voetbalshirts goedkoop door hen in de steek zijn gelaten, omdat Real Madrid voetbalshirt in het hart van Real Madrid-spelers de hoogste eer vertegenwoordigen.

De tijd is vooruit gegaan en de tijden zijn veranderd. Elk jaar wint de Champions League en welk team blijft hetzelfde? Real Madrid is altijd de leider van het voetbalteam geweest, maar de laatste jaren is niets briljant geweest. Tijden, plaatsen en mensen zijn onmisbaar, net als coaches, spelers en tactieken in een team.