Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Real Madrid gaat door naar de finale en wacht op een nieuw duel met Barcelona
09 Jan

Real Madrid gaat door naar de finale en wacht op een nieuw duel met Barcelona

Spanje Super Cup halve finale, Real Madrid 3-1 beat val è NCIA Club de futbol om de finale te bereiken. Morgen speelt Barcelona een wedstrijd met Atletico Madrid. Wie wint, heeft een finale met Real Madrid. Real Madrid dit seizoen, onder leiding van Zidane, heeft het team hun prestaties verbeterd en de prestaties van het stadion zijn stabiel.

Luka modri ć scoorde nog een doelpunt in de wedstrijd, zijn vijfde doelpunt van het seizoen. Na de laatste speech over de gouden wereld voelde Luka modri ć zich steeds zekerder. Hij was niet bang voor die vragende ogen. Met zijn vermogen om de kwalificatie van Real Madrid voetbalshirt volledig te evenaren, hoopt hij ook in Real Madrid te blijven tot zijn pensioen.

De spelers van na de jaren 80 zijn echt geweldige voetbalspelers. Hoewel Real Madrid momenteel een groep spelers ouder dan 30 jaar is, is hun kracht helemaal niet minder dan die jonge spelers. De groene voetbalshirts goedkoop vertegenwoordigt de vitaliteit van het leven, en Real Madrid is het team dat de spelers van generatie op generatie bestrijden. De fans hopen dat Barcelona Atletico Madrid morgen kan verslaan, zodat Real Madrid en Barcelona weer een geweldige wedstrijd kunnen spelen.