Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Real Madrid is dit seizoen met succes doorgestroomd naar de top 8 van de Champions League
17 Mar

Real Madrid is dit seizoen met succes doorgestroomd naar de top 8 van de Champions League

De UEFA Champions League 1/8-wedstrijd begon opnieuw. De 2-0 overwinning van Manchester City op Mönchengladbach was een resultaat dat veel toeschouwers verwachtten, terwijl de 3-1 overwinning van Real Madrid op Atalanta Bergamasca Calcio voor veel verrassingen zorgde. Real Madrid is al twee jaar niet door naar de top 8 van de UEFA Champions League en het publiek had niet verwacht dat ze dit seizoen zouden opschuiven. Fans hopen nu alleen dat de tegenstander van Real Madrid in de volgende ronde niet Bayern München zal zijn, anders zijn ze bang dat de ploeg zal verliezen zoals Barcelona vorig seizoen.

Real Madrid won de wedstrijd en de meest opwindende speler was Karim Benzema. Dit is het 12e seizoen van Karim Benzema in een Real Madrid voetbalshirt. Hij heeft met succes zijn 14e doelpunt gescoord in de Champions League. Real Madrid vertrouwt dit seizoen nog steeds op de oude spelers en hun kracht is net zo goed als toen.

Deze jaren hebben Karim Benzema en Sergio Ramos er nooit aan gedacht om hun goedkope voetbalshirts te wisselen. Ze hebben zich toegewijd aan Real Madrid. Om in Real Madrid te blijven, weigerde Sergio Ramos een hoger salaris en Karim Benzema was bereid om eventuele grieven te verdragen. Nu deze twee spelers in de dertig zijn, weet het publiek niet of ze in Real Madrid kunnen blijven spelen.