Gratis verzending voor bestelling van meer dan 50 €
0
dss 0
0 0,00€
U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.
Real Madrid trekt opnieuw met atletiekclub de Bilbao
25 Dec

Real Madrid trekt opnieuw met atletiekclub de Bilbao

In de 18e ronde van La Liga trok Real Madrid thuis 0-0 van de Athletic Club de Bilbao. Real Madrid schoot 20 keer in de hele wedstrijd, maar het was jammer dat geen van hen slaagde. Het bezitspercentage van Real Madrid is 69%, wat een groot voordeel is, maar waarom het geen effectieve doelen kan bereiken.

De Athletic Club de Bilbao versloeg Barcelona en trok dit seizoen met Real Madrid. Het team verloor 12 doelpunten in La Liga en was gelijk voor de tweede plaats in La Liga. In deze game presteert de keeper die de Athletic Bilbao voetbalshirt draagt, uitstekende prestaties, herhaaldelijk het doel van Real Madrid vallend. In het licht van de voortdurende aanval van Real Madrid-spelers, controleerde de Athletic Club de Bilbao de situatie stevig met verdedigende tactieken.

Real Madrid is een half jaar getraind door coach Zinedine Zidane en het team heeft opmerkelijke vooruitgang geboekt. Om het Real Madrid voetbalshirt bij meer fans populair te maken, zijn de prestaties van het team echter nog lang niet verleden tijd. Sommige teams zijn geleidelijk zwak, maar tegelijkertijd zijn er ook teams stap voor stap naar succes. Er is geen team dat altijd wint, alleen een team dat blijft verbeteren.